Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/206
Назва: ТЕХНОЛОГИЯ ОВОЩНЫХ МАРИНАДОВ С ПОНИЖЕНИЕМ КИСЛОТНО-ЩЕЛОЧНОГО БАЛАНСА ДЛЯ ГЕРОДИЕТИЧЕСКОГО ПИТАНИЯ
Автори: Миркушова, И. В.
Дата публікації: 18-тра-2012
Опис: Технология овощных маринадов с понижением кислотно-щелочного баланса для геродиетического питания [Текст] / И. В. Миркушова ; рук. работы Е. В. Жуков // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/206
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mirkushova_IV.pdf160,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.