Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/206
Title: ТЕХНОЛОГИЯ ОВОЩНЫХ МАРИНАДОВ С ПОНИЖЕНИЕМ КИСЛОТНО-ЩЕЛОЧНОГО БАЛАНСА ДЛЯ ГЕРОДИЕТИЧЕСКОГО ПИТАНИЯ
Authors: Миркушова, И. В.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Технология овощных маринадов с понижением кислотно-щелочного баланса для геродиетического питания [Текст] / И. В. Миркушова ; рук. работы Е. В. Жуков // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 25.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/206
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mirkushova_IV.pdf160,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.