Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/206
Title: | ТЕХНОЛОГИЯ ОВОЩНЫХ МАРИНАДОВ С ПОНИЖЕНИЕМ КИСЛОТНО-ЩЕЛОЧНОГО БАЛАНСА ДЛЯ ГЕРОДИЕТИЧЕСКОГО ПИТАНИЯ |
Authors: | Миркушова, И. В. |
Issue Date: | 18-May-2012 |
Description: | Технология овощных маринадов с понижением кислотно-щелочного баланса для геродиетического питания [Текст] / И. В. Миркушова ; рук. работы Е. В. Жуков // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 25. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/206 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mirkushova_IV.pdf | 160,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.