Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/202
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛученкова, І. В.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:54:10Z-
dc.date.available2012-05-18T11:54:10Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/202-
dc.descriptionОцінка можливостей виробництва хліба з добавками [Текст] / І. В. Лученкова ; кер. роботи: Т. А. Лазарєва, С. І. Бухкало // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 31.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleОЦІНКА МОЖЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА З ДОБАВКАМИru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Luchenkova_IV_1.pdf156,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.