Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/191
Назва: | ФАЛЬСИФИКАЦИЯ КИСЛОМОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ И МЕТОДЫ ЕЕ ОБНАРУЖЕНИЯ |
Автори: | Кардашова, А. Л. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Фальсификация кисломолочных продуктов и методы ее обнаружения [Текст] / А. Л. Кардашова ; рук. работы Т. А. Лазарева // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 34. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/191 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kardashova_AL.pdf | 161,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.