Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/191
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКардашова, А. Л.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:43:55Z-
dc.date.available2012-05-18T11:43:55Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/191-
dc.descriptionФальсификация кисломолочных продуктов и методы ее обнаружения [Текст] / А. Л. Кардашова ; рук. работы Т. А. Лазарева // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 34.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleФАЛЬСИФИКАЦИЯ КИСЛОМОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ И МЕТОДЫ ЕЕ ОБНАРУЖЕНИЯru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kardashova_AL.pdf161,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.