Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/190
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІващенко, О. М.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:19:51Z-
dc.date.available2012-05-18T11:19:51Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/190-
dc.descriptionДослідження впливу біологічно активних добавок на якісні характеристики здобних виробів [Текст] / О. М. Іващенко ; кер. роботи О. Б. Скородумова // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 13.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ДОБАВОК НА ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗДОБНИХ ВИРОБІВru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivasshenko_OM.pdf116,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.