Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/180
Title: | УВЕЛИЧЕНИЕ ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ ОМЛЕТА НАТУРАЛЬНОГО С ПОМОЩЬЮ ДОБАВЛЕНИЯ КЛЕТЧАТКИ ГРЕЦКОГО ОРЕХА |
Authors: | Чуканова, Н. М. |
Issue Date: | 18-May-2012 |
Description: | Увеличение пищевой ценности омлета натурального с помощью добавления клетчатки грецкого ореха [Текст] / Н. М. Чуканова ; рук. работы Т. А. Лазарєва // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 27. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/180 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chukanova_NM.pdf | 167,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.