Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков, Е. В.-
dc.date.accessioned2012-12-12T11:34:45Z-
dc.date.available2012-12-12T11:34:45Z-
dc.date.issued2012-12-12-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1437-
dc.descriptionПредпосылки конструирования блюд и кулинарных изделий для геронтологического питания [Текст] / Е. В. Жуков // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 10.uk_UK
dc.description.sponsorshipУИПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleПРЕДПОСЫЛКИ КОНСТРУИРОВАНИЯ БЛЮД И КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ ДЛЯ ГЕРОНТОЛОГИЧЕСКОГО ПИТАНИЯuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhukov_E.V..pdf38,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.