Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
Назва: МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯЛОВИЧОГО ФАРШУ, ФЕРМЕНТОВАНОГО
Автори: Янчева, М. О.
Коваленко, С. М.
Дата публікації: 7-гру-2012
Опис: Мікробіологічні показники посічених напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, ферментованого [Текст] / М. О. Янчева, С. М. Коваленко // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1291
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jancheva M.O., Kovalenko S.M., .pdf77,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.