Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
Название: | МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯЛОВИЧОГО ФАРШУ, ФЕРМЕНТОВАНОГО |
Авторы: | Янчева, М. О. Коваленко, С. М. |
Дата публикации: | 7-дек-2012 |
Описание: | Мікробіологічні показники посічених напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, ферментованого [Текст] / М. О. Янчева, С. М. Коваленко // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 28. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1291 |
Располагается в коллекциях: | Тези співробітників та викладачів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Jancheva M.O., Kovalenko S.M., .pdf | 77,2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.