Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗУ ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ |
Авторы: | Свідло, К. В. Лазарева, Т. А. Корзун, В. Н. |
Дата публикации: | 7-дек-2012 |
Описание: | Технологія майонезу для геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 21. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1273 |
Располагается в коллекциях: | Тези співробітників та викладачів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Korzun V.N..pdf | 141,43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.