Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorЛазарева, Т. А.-
dc.contributor.authorКорзун, В. Н.-
dc.date.accessioned2012-12-07T08:16:36Z-
dc.date.available2012-12-07T08:16:36Z-
dc.date.issued2012-12-07-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1273-
dc.descriptionТехнологія майонезу для геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 21.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗУ ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Korzun V.N..pdf141,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.