Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗУ ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ |
Автори: | Свідло, К. В. Лазарева, Т. А. Корзун, В. Н. |
Дата публікації: | 7-гру-2012 |
Опис: | Технологія майонезу для геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 21. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1273 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Korzun V.N..pdf | 141,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.