Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
Название: ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗУ ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ
Авторы: Свідло, К. В.
Лазарева, Т. А.
Корзун, В. Н.
Дата публикации: 7-дек-2012
Описание: Технологія майонезу для геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 21.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1273
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Korzun V.N..pdf141,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.