Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
Назва: | ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ВИРОБІВ З ВІВСЯНОГО ТІСТА З ДОДАВАННЯМ ЙОДОВМІСНОЇ СИРОВИНИ |
Автори: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Дата публікації: | 7-гру-2012 |
Опис: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини [Текст] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 19 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1264 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pavlocka_L.F._Dudenko_N.V._Ciban_L.S..pdf | 40,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.