Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
Title: | ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ВИРОБІВ З ВІВСЯНОГО ТІСТА З ДОДАВАННЯМ ЙОДОВМІСНОЇ СИРОВИНИ |
Authors: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Issue Date: | 7-Dec-2012 |
Description: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини [Текст] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 19 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1264 |
Appears in Collections: | Тези співробітників та викладачів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pavlocka_L.F._Dudenko_N.V._Ciban_L.S..pdf | 40,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.