Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
Название: ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ВИРОБІВ З ВІВСЯНОГО ТІСТА З ДОДАВАННЯМ ЙОДОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Дата публикации: 7-дек-2012
Описание: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировини [Текст] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 19
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1264
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pavlocka_L.F._Dudenko_N.V._Ciban_L.S..pdf40,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.