Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1173
Название: | НЕОБХІДНІСТЬ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ДЛЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУ |
Авторы: | Ткаченко, Н. |
Дата публикации: | 5-дек-2012 |
Описание: | Необхідність підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи для Харківського регіону [Текст] / Н. Ткаченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 49. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1173 |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachenko N. .pdf | 102,42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.