Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Н.-
dc.date.accessioned2012-12-05T13:03:11Z-
dc.date.available2012-12-05T13:03:11Z-
dc.date.issued2012-12-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1173-
dc.descriptionНеобхідність підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи для Харківського регіону [Текст] / Н. Ткаченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 49.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleНЕОБХІДНІСТЬ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ДЛЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachenko N. .pdf102,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.