Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1160
Title: НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КИСЛОМОЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА МОЛОЧНО-БІЛКОВІЙ ОСНОВІ З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ (БІОЛОГІЧНОЮ) ЦІННІСТЮ
Authors: Прасол, А.
Issue Date: 5-Dec-2012
Description: Новітні технології виготовлення кисломолочних виробів на молочно-білковій основі з підвищеною харчовою (біологічною) цінністю [Текст] / А. Прасол ; кер. роботи Г. В. Дейниченко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 42.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1160
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prasol A..pdf68,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.