Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1160
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прасол, А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-05T11:25:23Z | - |
dc.date.available | 2012-12-05T11:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-05 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1160 | - |
dc.description | Новітні технології виготовлення кисломолочних виробів на молочно-білковій основі з підвищеною харчовою (біологічною) цінністю [Текст] / А. Прасол ; кер. роботи Г. В. Дейниченко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 42. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.title | НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КИСЛОМОЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА МОЛОЧНО-БІЛКОВІЙ ОСНОВІ З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ (БІОЛОГІЧНОЮ) ЦІННІСТЮ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prasol A..pdf | 68,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.