Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1160
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПрасол, А.-
dc.date.accessioned2012-12-05T11:25:23Z-
dc.date.available2012-12-05T11:25:23Z-
dc.date.issued2012-12-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1160-
dc.descriptionНовітні технології виготовлення кисломолочних виробів на молочно-білковій основі з підвищеною харчовою (біологічною) цінністю [Текст] / А. Прасол ; кер. роботи Г. В. Дейниченко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 42.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleНОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КИСЛОМОЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА МОЛОЧНО-БІЛКОВІЙ ОСНОВІ З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ (БІОЛОГІЧНОЮ) ЦІННІСТЮuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Prasol A..pdf68,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.