Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1160
Название: НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КИСЛОМОЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА МОЛОЧНО-БІЛКОВІЙ ОСНОВІ З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ (БІОЛОГІЧНОЮ) ЦІННІСТЮ
Авторы: Прасол, А.
Дата публикации: 5-дек-2012
Описание: Новітні технології виготовлення кисломолочних виробів на молочно-білковій основі з підвищеною харчовою (біологічною) цінністю [Текст] / А. Прасол ; кер. роботи Г. В. Дейниченко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 42.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1160
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Prasol A..pdf68,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.