Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Название: | РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ КРЕМІВ ДЕСЕРТНИХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Авторы: | Марченко, П. |
Дата публикации: | 5-дек-2012 |
Описание: | Рекомендації з використання кремів десертних при виробництві кулінарної продукції [Текст] / П. Марченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 38. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1148 |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marchenko P. .pdf | 67,5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.