Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8401-8410 зі 8537.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІГлущенко, Л. В.
2024ВПЛИВ АВТОМАТИЗАЦІЇ РОЗКРІЙНОГО ПРОЦЕСУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ВИРОБІВ У ЛЕГКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІГриценко-Мигаль, Г. М.
2024СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ХУДОЖНЬОМУ МОДЕЛЮВАННІ, КОНСТРУЮВАННІ ТА ТЕХНОЛОГІЯХ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ У МОДНІЙ ІНДУСТРІЇДудка, В. Р.
2024ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПАШТЕТІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИЗамараєва, А. О.
2024ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПАШТЕТУ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУЖук, А. В.
2024ДОСЛІДЖЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАФІНІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІДорошенко, К. В.
2024НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯГладкоскок, А.А.
2024ФОТОГРАФІЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВПЛИВУ НА МОДНУ ІНДУСТРІЮГуба, Б.
2024ХАРАКТЕРИСТИКА СТИЛЮ КАНТРІГриценко-Мигаль, Г. М.
2024РИЗИКИ, ПОВ’ЯЗАНІ З БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У МОЛОЧНІЙ ГАЛУЗІ ТА СПОСОБИ ЇХ УСУНЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ НАССРКрівіч, В. В.