Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9146| Назва: | ІННОВАЦІЙНИЙ СИРОВИННИЙ ІНГРИДІЄНТ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ |
| Автори: | Садиков, М. С. |
| Ключові слова: | комплексна харчова добавка харчова галузь інноваційні харчові технології |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Бібліографічний опис: | Садиков М. С. Інноваційний сировинний інгридієнт у харчовій галузі / М. С. Садиков // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 159-160. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9146 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 33) Садиков М.pdf | тези | 160,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.