Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 7101-7110 зі 8539.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО ЧИЗКЕЙКУСкорогод, М.В.
2023ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ПІСОЧНОГОСенько, Ю.Ю.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВОГО ПИВАШевченко, А.В.
2023АРОМАТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІСисоєва, С. І.
2023ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙМельник, І.М.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА З НЕТРАДИЦІЙНИМИ ВИДАМИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКурят, А.Ю.
2023ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЙ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВКуріпка, О. О.
2023ТЕНДЕНЦІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ESG-ПРИНЦИПІВ У ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГОСТИННОСТІЛистопад, Є. Ю.
2023ІННОВАЦІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІПодольський, М.М.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯМаслова, К. С.