Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020ВИКОРИСТАННЯ НАНОЧАСТИНОК ПРИРОДНИХ МІНЕРАЛІВ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХАлександров, О. В.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т.А.; Гонтар, Т. Б.; Кайда, Н. С.
2023SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»Лазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І.; Цихановська, І. В.; Благий, О. С.
2023ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХАлександров, О. В.; Цихановська, І. В.; Корольова, Н. Ю.
2023АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, м; Цихановська, І. В.
2022АНАЛІЗ РИЗИКІВ ТА АЛГОРИТМ КОРИГУВАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСЛазарєва, Т. А.; Цихановська, І. В.
2022ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ КВАЛІМЕТРІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ КОМПЛЕКСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ БАГАТОПАРАМЕТРИЧНИХ ОБ'ЄКТІВБуданов, П. Ф.; Бойко, Т. Г.; Грінченко, Г. С.; Нечуйвітер, О. П.; Цихановська, І. В.; Budanov, P.; Grinchenko, G.; Nechuyviter, O.; Tsykhanovska, I.; Boyko, T.
2022Візуальні підходи до навчання методам контролю якості харчових продуктів засобами дистанційного навчання під час бойових дійРябчиков, М. Л.; Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Корольова, Н. Ю.; Riabchykov, M. L.; Tsykhanovska, I. V.; Alexandrov, O. V.; Korolyova, N. Yu