Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9157
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Бондаренко, С. Ю.
Keywords: морозиво
натуральні стабілізатори
харчова галузь
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Бондаренко С. Ю. Удосконалення технології морозива оздоровчого призначення / С. Ю. Бондаренко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 180.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9157
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3) Бондаренко С.pdfтези206,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.