Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9139
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МУСУ ЯГІДНОГО ЗБАГАЧЕНОГО КОМПЛЕКСНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ |
Авторы: | Ліберман, В. В. |
Ключевые слова: | комплексна харчова добавка фізико-хімічні показники мусу ягідного жельовані солодкі страви |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Библиографическое описание: | Ліберман В. В. Дослідження фізико-хімічних показників та споживних властивостей мусу ягідного, збагаченого комплексною харчовою добавкою / В. В. Ліберман // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 146-147. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9139 |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
26) Ліберман В.pdf | тези | 204,38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.