Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9136
Название: РИЗИКИ, ПОВ’ЯЗАНІ З БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У МОЛОЧНІЙ ГАЛУЗІ ТА СПОСОБИ ЇХ УСУНЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ НАССР
Авторы: Крівіч, В. В.
Ключевые слова: молочна галузь
безпечність харчових продуктів
управління безпечністю харчових продуктів
Дата публикации: 2024
Издательство: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Библиографическое описание: Крівіч В. в. Ризики, пов’язані з безпечністю харчових продуктів у молочній галузі та способи їх усунення за допомогою НАССР / В. В. Крівіч // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 142.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9136
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23) Крівіч В.pdfтези134,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.