Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрівіч, В. В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T08:35:53Z-
dc.date.available2025-01-03T08:35:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрівіч В. в. Ризики, пов’язані з безпечністю харчових продуктів у молочній галузі та способи їх усунення за допомогою НАССР / В. В. Крівіч // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 142.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9136-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectмолочна галузьuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectуправління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.titleРИЗИКИ, ПОВ’ЯЗАНІ З БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У МОЛОЧНІЙ ГАЛУЗІ ТА СПОСОБИ ЇХ УСУНЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ НАССРuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23) Крівіч В.pdfтези134,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.