Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКабак, Т.В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T08:16:58Z-
dc.date.available2025-01-03T08:16:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКабак Т. В. Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом використання комплексної харчової добавки / Т. В. Кабак // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 134-135.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9132-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectкомплексні харчові добавкиuk_UA
dc.subjectжелейні начинкиuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТЕРМОСТАБІЛЬНИХ ЖЕЛЕЙНИХ НАЧИНОК ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18) Кабак Т.pdfтези268,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.