Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9127| Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАФІНІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | 
| Authors: | Дорошенко, К. В. | 
| Keywords: | рецептура мафінів технологія виробництва мафінів гречане борошно | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | 
| Citation: | Дорошенко К. В. Дослідження впровадження технології мафінів підвищеної біологічної цінності / К. В. Дорошенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 124. | 
| URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9127 | 
| Appears in Collections: | Тези студентів | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 14) Дорошенко К.pdf | тези | 129,54 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

