Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8521
Title: АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА РЕСТОРАННОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Галясний, І. В.
Літвінова, К. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Description: Галясний І. В. Аналіз застосування сучасних технологій виробництва ресторанної продукції в закладах ресторанного господарства / І. В. Галясний, К. А. Літвінова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 травня 2024 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – С. 104-106.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8521
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
volume 2 conference++-104-106.pdf238,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.