Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8520
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галясний, І.В. | - |
dc.contributor.author | Анісімова, М.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-26T12:02:05Z | - |
dc.date.available | 2024-08-26T12:02:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8520 | - |
dc.description | Галясний І. В. Дослідження проблем заміни цукру в технології кондитерських виробів із зменшеним глікемічним навантаженням / І. В. Галясний, М. А. Анісімова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 травня 2024 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – С. 99-100. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗАМІНИ ЦУКРУ В ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗМЕНШЕНИМ ГЛІКЕМІЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
volume 2 conference++-99-100.pdf | 233,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.