Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалясний, І.В.-
dc.contributor.authorАнісімова, М.А.-
dc.date.accessioned2024-08-26T12:02:05Z-
dc.date.available2024-08-26T12:02:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8520-
dc.descriptionГалясний І. В. Дослідження проблем заміни цукру в технології кондитерських виробів із зменшеним глікемічним навантаженням / І. В. Галясний, М. А. Анісімова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 травня 2024 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – С. 99-100.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗАМІНИ ЦУКРУ В ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗМЕНШЕНИМ ГЛІКЕМІЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
volume 2 conference++-99-100.pdf233,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.