Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8511
Title: | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ» |
Authors: | Лазарєва, Т. А. Цихановська, І.В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Description: | Лазарєва Т. А. Оновлення змісту навчання дисципліни "Технологія виробництва кулінарної продукції" / Т. А. Лазарєва, І. В. Цихановська // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 74-75. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8511 |
Appears in Collections: | Тези співробітників та викладачів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
volume 2 conference++-74-75.pdf | 290,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.