Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8511
Title: ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ»
Authors: Лазарєва, Т. А.
Цихановська, І.В.
Issue Date: 2024
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Description: Лазарєва Т. А. Оновлення змісту навчання дисципліни "Технологія виробництва кулінарної продукції" / Т. А. Лазарєва, І. В. Цихановська // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 74-75.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8511
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
volume 2 conference++-74-75.pdf290,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.