Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/843
Название: ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНО-ПРАВОВОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ
Авторы: Коваленко, Д. В.
Ключевые слова: правова підготовка інженерів-педагогів
правові дисципліни
нормативно-правові акти, що регулюють питання освіти
освітнє право
галузь права
професійна підготовка
правові навички
галузеве законодавство
Дата публикации: 16-ноя-2012
Библиографическое описание: Коваленко, Д. В. Проблеми професійно-правової підготовки інженерів-педагогів та шляхи їх вирішення [Текст] / Д. В. Коваленко // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. праць : вид. 1 раз на квартал / Укр. інж.-пед. академія. - Видається з квітня 2001 р. - Х. : [б. в.], 2009. - Вип. 22-23. - С. 316-322.
Краткий осмотр (реферат): Освітня галузь функціонує у відповідності до певних нормативно-правових актів і перебуває, як і все законодавство, у стані реформування. Це пов’язано з тим, що до підготовки майбутніх педагогів висуваються нові вимоги щодо правового аналізу, глибокого усвідомлення необхідності чіткого розуміння нормативно-правових актів, які регулюють їхню професійну діяльність. Нова концепція сучасної освіти полягає у впровадженні в навчальний процес правових норм шляхом змін у навчальних планах, введення відповідних дисциплін із правової освіти, підвищення правової культури інженера-педагога, поглиблення інноваційних процесів в галузі освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/843
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
D_ Kovalenko 2.pdf391,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.