Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7555
Назва: ЗАСОБИ І МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ТОВАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
Автори: Літвінчик, С.В.
Дата публікації: 2022
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7555
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
collection-of-abstracts-LVII-Т.3-139.pdf171,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.