Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7555
Назва: | ЗАСОБИ І МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ТОВАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ |
Автори: | Літвінчик, С.В. |
Дата публікації: | 2022 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7555 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
collection-of-abstracts-LVII-Т.3-139.pdf | 171,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.