Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 41-50 из 65.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016-09
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ СОБАК
Мажула, О.
;
Тєльнова, Є.
2016-09
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Моськін, Д.А.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ-СИРЦЮ (частина 2)
Мамро, А.С.
2016-09
УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮ
Петрова, В.П.
2016-09
ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ КОКТЕЙЛІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА БЕЗБІЛКОВІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ДІТЕЙ-СПОРТСМЕНІВ
Левіна-Єгорова, В. А.
2016-09
УДОСКОНАЛЕННЯ АНТРОПОМЕТРИЧНИХ СТАНДАРТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ
Погуляй, А. І.
2016-09
ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Ніколенко, О.В.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Носань, А.Е.
2016-09
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Мохаммад, А.Х.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ
Мордовець, А. В.
Просмотр
Автор
2
Андрієнко, О. О.
2
Сугак, А.И.
2
Устян, Л.Ю.
2
Ястребова, Л. М.
1
Аллабердиев, М. Н.
1
Арсеньєва, Я.
1
Базаров, Н.А.
1
Безкоровайна, К. М.
1
Бердіна, Л.
1
Бершадський, Б.В.
.
дальше >
Тема
3
раціональне харчування
3
харчування людини
2
безглютенова дієта
2
кавунове борошно
2
конструирование одежды
2
одержання крохмалю
2
продукти харчування
2
сирий крохмаль
2
спирт-сирець
1
- проектування готельних підприємств
.
дальше >