Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 98
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2017 | ЦВЕТОВАЯ ГАРМОНИЯ ДЕЛОВОГО КОСТЮМА | Невальоний, В.С. |
2017 | ДЕЯКІ ІСТОРИЧНІ ЗГАДКИ ЩОДО МИСТЕЦТВА ВИГОТОВЛЕННЯ МЕРЕЖИВА | Нечіпор, С.В. |
2017 | ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ | Нечіпор, С.В. |
2017 | АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ЖИТНЬОГО ХЛІБА З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР» | Любицька, В.В. |
2017 | АДАПТУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2017 | ПРО ДЕЯКІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ | Каргапольцева, Г.В. |
2017 | АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ ПРИГОТУВАННЯ М`ЯСА ПРИ НИЗЬКИЙ ТЕМПЕРАТУРІ | Горченкова, К. А. |
2017 | МАКЕТУВАННЯ ОДЯГУ (МУЛЯЖНИЙ МЕТОД, НАКОЛКА) | Гончарова, О.М. |
2017 | САПР ОДЯГУ JULIVI | Гончарова, О.М. |
2017 | АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБІ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР» | Дурнєва, Т. А. |
2017 | АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ:ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ | Денисенко, А.А. |
2017 | АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ ХВОРИХ НА АНЕМІЮ ПРИМЕНЕНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ В ВУЗЕ | Бутенко, К. Є. |
2017 | ПРІОРИТЕТНІСТЬ ПРИ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ | Борисенко, Д. В. |
2017 | СПАДКОЄМНІСТЬ ПРИ ГРАФІЧНІЙ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ | Борисенко, Д. В. |
2017 | РОЗВИВАЛЬНІ ЦІЛІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ | Благий, О.С. |
2016 | ОЗДОБЛЕННЯ ОДЯГУ ЖІНКИ СХІДНОГО СТИЛЮ | Попова, Т.І.; Кобзар, Ю.І. |
2016 | ВЛИЯНИЕ ФАКТОРОВ НА КАЧЕСТВО КЛЕЕВЫХ СОЕДИНЕНИЙ ШВЕЙНЫХ ИЗДЕЛИЙ | Попова, Т.И.; Гаврилюк, С.С. |
2016 | ВІДНОВЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОЇ СТРУКТУРИ 3D ТІЛА ЗА ВІДОМИМИ ЇЇ ТОМОГРАМАМИ НА СИСТЕМІ ДОВІЛЬНИХ ПЛОЩИН З ВИКОРИСТАННЯМ ІНТЕРФЛЕТАЦІЇ ФУНКЦІЙ | Першина, Ю.І.; Шилін, О.В. |
2016 | АНАЛИЗ ТРЕБОВАНИЙ К СПЕЦОДЕЖДЕ ЭЛЕКТРОМОНТАЖНИКОВ | Кириченко, О.М.; Устян, Л.Ю. |
2016 | ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ПРОСУВАННЯ НА РИНОК ІННОВАЦІЙНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ | Чуйко, А.М.; Чуйко, М.М. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 98