Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 98.
назад
1
2
3
4
5
...
10
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 4)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 7)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 6)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
СОЗДАНИЕ ВИРТУАЛЬНОГО МАНЕКЕНА ТОРСА ФИГУРЫ
Александрова, Н.А.
2016
МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ
Борисенко, Д. В.
2016
ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Благий, О.С.
2016
ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧА
Гордеева, Д.П.
2016
ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анісімов, Г.Г.
Перегляд
Автор
16
Цихановська, І.В.
15
Александров, О.В.
7
Гонтар, Т.Б.
5
Борисенко, Д. В.
5
Лазарєва, Т. А.
5
Нечуйвітер, О.П.
5
Попова, Т.І.
4
Барсова, З. В.
4
Бирюкова, О.М.
4
Нечіпор, С.В.
.
далі >
Тема
1
cutting
1
design
1
human health
1
objective methods of control
1
oil-refining industry
1
planting
1
quality of garments
1
safety
1
textiles
1
working conditions
.
далі >
за датою випуску
37
2016
34
2017
21
2020
3
2013
2
2012
1
2015
Has File(s)
98
true