Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7422Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Благий, О.С. | - |
| dc.contributor.author | Гречишнікова, А. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-09-11T07:39:11Z | - |
| dc.date.available | 2023-09-11T07:39:11Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Благий О. С. Використання підсолоджувачів у дієтичному харчуванні / О. С. Благий, А. Гречишнікова // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 19-20. | - |
| dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7422 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
| dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Volume-2-collection-19-20.pdf | 161,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.