Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406
Title: | SLOW FOOD AS A PROMISING TREND IN MODERN RESTAURANTS |
Authors: | Oksana, Pometun |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Pometun О. Slow food as a promising trend in modern restaurants / О. Pometun // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 1. – С. 41-42. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-_Т.1-41-42.pdf | 101,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.