Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406
Title: SLOW FOOD AS A PROMISING TREND IN MODERN RESTAURANTS
Authors: Oksana, Pometun
Issue Date: 2022
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Pometun О. Slow food as a promising trend in modern restaurants / О. Pometun // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 1. – С. 41-42.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-_Т.1-41-42.pdf101,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.