Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7364
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ПАКЕТІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В СУЧАСНИХ УМОВАХ |
Автори: | Шарак, А. І. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7364 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-92.pdf | 171,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.