Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7353
Title: | СУЧАСНІ ПІДХОДИ В ОБСЛУГОВУВАННІ СПОЖИВАЧІВ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ |
Authors: | Пекарська, С. Є. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Пекарська С. Є. Сучасні підходи в обслуговуванні спожівачів в готельному господарстві / С. Є. Пекарська // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 81. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7353 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-81.pdf | 251,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.