Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГужва, А.-
dc.date.accessioned2023-09-07T08:55:57Z-
dc.date.available2023-09-07T08:55:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГужва А. Зміст підготовки техників-технологів харчової галузі до впровадження оздоровчих технологій / А. Гужва // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 63.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7335-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleЗМІСТ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ОЗДОРОВЧИХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-63.pdf171,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.