Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333
Назва: СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРИГОТУВАННІ СТРАВИ «БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ»
Автори: Шестопалова, А.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Українська інженерно-педагогічна академія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-60.pdf252,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.