Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333
Назва: | СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРИГОТУВАННІ СТРАВИ «БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ» |
Автори: | Шестопалова, А. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-60.pdf | 252,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.