Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 1690
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ОВОЧЕВО-ЯГІДНИХ ДОБАВОК | Холодьон, А. А. |
2023 | АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ | Тараканова, Л.Д. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО ЧИЗКЕЙКУ | Скорогод, М.В. |
2023 | АРОМАТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Сисоєва, С. І. |
2023 | ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ПІСОЧНОГО | Сенько, Ю.Ю. |
2023 | ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ У ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | Романенко, Р. |
2023 | ІННОВАЦІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | Подольський, М.М. |
2023 | ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙ | Мельник, І.М. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Маслова, К. С. |
2023 | ТЕНДЕНЦІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ESG-ПРИНЦИПІВ У ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГОСТИННОСТІ | Листопад, Є. Ю. |
2023 | СУЧАСНІ ДЕСЕРТИ ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ | Левіна, І.Л. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА З НЕТРАДИЦІЙНИМИ ВИДАМИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Курят, А.Ю. |
2023 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЙ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ | Куріпка, О. О. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ
БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ | Кришталь, О.А. |
2023 | ВИКОРИСТАННЯ ШРОТІВ ОЛІЙНИХ І ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ЦУКРОВОГО | Кравченко, А.А. |
2023 | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Костенко, Я. М. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Косенко, Д. В. |
2023 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТУ ЗНІЖЕННОЇ КАЛОРІЙНОСТІ НА ОСНОВІ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУ | Козуб, Ю.В. |
2023 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Ковальчук, М. С. |
2023 | ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Коваленко-Губадов, Р. С. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 1690