Тези співробітників та викладачів Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 461 по 480 из 1827
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПЬЄЗОЕЛЕКТРИЧНИХ РЕЗОНАТОРІВВасильчук, Д.П.
2022ДО МЕТОДИКИ ВИКЛАДЕННЯ МАТЕРІАЛУ З ТЕМИ «СІМЕЙСТВО НЕЙТРИНО»Берестовий, А.М.; Чикунов, П.О.
2023ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТАЙММЕНЕДЖМЕНТ ЗДОБУВАЧА ВИЩОЇ ОСВІТИГудкова, Е.
2023КВАЛІМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВПЕДАГОГІВГрінкер, К.; Піліпєнко, В.
2023КУРАГА У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Хартфілія, В.
2023ВПЛИВ ІНТЕРВАЛЬНОГО ГОЛОДУВАННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИБлагий, О.С.; Шестопалова, А.
2023ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Корольова, Н.Ю.
2023АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОДЦихановська, І.В.; Александров, О.В.; Товма, Л.Ф.
2023ХАРАКТЕРИСТИКА ШВЕЙНИХ ПОТОКІВПопова, Т.І.; Парфанюк, П.С.
2023ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ В ПІДГОТОВЧОМУ ЦЕХУ ШВЕЙНОГО ПІДПРИЄМСТВАПопова, Т.І.
2023ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИКИ ПЛАНУВАННЯ ТА ПРОЕКТУВАННЯ ПОТОКУ НА ШВЕЙНИХ ПІДПРИЄМСТВАХПопова, Т.І.
2023ТЕХНОЛОГІЇ РІДКОЇ ТКАНИНИ FABRICANПопова, Т.І.; Нєдєлько, К.
2023ОСОБЛИВОСТІ КРОЮ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИТОЇ СОРОЧКИ У РІЗНИХ РЕГІОНАХ КРАЇНИНечіпор, С.В.; Шопіна, Т.П.; Тільна, Ю.П.
2023СТИЛЬ СТИМПАНК В ОДЯЗІ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІНечіпор, С.В.; Кузнецова, К. В.
2023ЦИФРОВА МОДА ТА ЇЇ ПЕРЕВАГИНечіпор, С.В.; Кульмінська, А. А.
2023SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С.
2023АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2023РОЛЬ МІКРОБІОМУ ПРИ КИШКОВО-ШЛУНКОВИХ ЗАХВОРЮВАННЯХБлагий, О.С.; Шаповалова, А.
2023ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА ДЕТОКСИКАЦІЮ ОРГАНІЗМУБлагий, О.С.; Данільченко, К.
2023ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Гречишнікова, А.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 461 по 480 из 1827