Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 461 по 480 из 1827
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПЬЄЗОЕЛЕКТРИЧНИХ РЕЗОНАТОРІВ | Васильчук, Д.П. |
2022 | ДО МЕТОДИКИ ВИКЛАДЕННЯ МАТЕРІАЛУ З ТЕМИ «СІМЕЙСТВО НЕЙТРИНО» | Берестовий, А.М.; Чикунов, П.О. |
2023 | ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТАЙММЕНЕДЖМЕНТ ЗДОБУВАЧА ВИЩОЇ ОСВІТИ | Гудкова, Е. |
2023 | КВАЛІМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВПЕДАГОГІВ | Грінкер, К.; Піліпєнко, В. |
2023 | КУРАГА У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ | Благий, О.С.; Хартфілія, В. |
2023 | ВПЛИВ ІНТЕРВАЛЬНОГО ГОЛОДУВАННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ | Благий, О.С.; Шестопалова, А. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Корольова, Н.Ю. |
2023 | АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД | Цихановська, І.В.; Александров, О.В.; Товма, Л.Ф. |
2023 | ХАРАКТЕРИСТИКА ШВЕЙНИХ ПОТОКІВ | Попова, Т.І.; Парфанюк, П.С. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ В ПІДГОТОВЧОМУ ЦЕХУ ШВЕЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА | Попова, Т.І. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИКИ ПЛАНУВАННЯ ТА ПРОЕКТУВАННЯ ПОТОКУ НА ШВЕЙНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | Попова, Т.І. |
2023 | ТЕХНОЛОГІЇ РІДКОЇ ТКАНИНИ FABRICAN | Попова, Т.І.; Нєдєлько, К. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ КРОЮ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИТОЇ СОРОЧКИ У РІЗНИХ РЕГІОНАХ КРАЇНИ | Нечіпор, С.В.; Шопіна, Т.П.; Тільна, Ю.П. |
2023 | СТИЛЬ СТИМПАНК В ОДЯЗІ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ | Нечіпор, С.В.; Кузнецова, К. В. |
2023 | ЦИФРОВА МОДА ТА ЇЇ ПЕРЕВАГИ | Нечіпор, С.В.; Кульмінська, А. А. |
2023 | SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» | Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С. |
2023 | АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т.А.; Благий, О.С. |
2023 | РОЛЬ МІКРОБІОМУ ПРИ КИШКОВО-ШЛУНКОВИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ | Благий, О.С.; Шаповалова, А. |
2023 | ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА ДЕТОКСИКАЦІЮ ОРГАНІЗМУ | Благий, О.С.; Данільченко, К. |
2023 | ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ | Благий, О.С.; Гречишнікова, А. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 461 по 480 из 1827