Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7190
Назва: INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COTTAGE CHEESE DESSERT "ENERGY" USING FOOD ADDITIVE MAGNETOFOOD
Автори: Tsykhanovska, I
Alexandrov, A
Gontar, T
Kovilyov, D
Vovk, V
Дата публікації: 2022
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7190
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конф. викладачів 21-22 - весь збірник тез-33-36.pdf346,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.